Принц Хари: В отношенията с брат ми има и има и добри, и лоши дни

18:40, 21 окт 19 / Любопитно 25 1864 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят по различни пътища, и че в отношенията им "има и добри, и лоши дни", съобщи Франс прес, цитирана от БТА. Агенцията цитира интервюто на херцога на Съсекс пред телевизионния канал Ай Ти Ви, дадено по време на посещението със съпругата му в Южна Африка.

Запитан дали е настъпил хлад в отношенията с брат му, принц Улиям, принц Хари довери, че "неизбежно се случват някои неща". Напрежението често било породено от натиска, на който е подложено кралското семейство, както и от протоколните задължения на внуците на кралица Елизабет II.
 
"Но въпреки всички ние си оставаме братя. И винаги ще сме братя. Явно следваме различни пътища в момента, но аз винаги ще мога да разчитам на него, както и той на мен!", довери кралската особа.

"Знаете как е при братята. Има добри дни, има и лоши дни", продължи принц Хари. По време на същото интервю съпругата на херцога на Съсекс - Меган Маркъл отбеляза, че тази година е била трудна за кралската двойка заради натиска на медиите. Тя довери, че най-близките й приятели я били предупредили, че омъжвайки се за принц Хари, британските медии ще съсипят живота й.

Кралската двойка предприе мащабна юридическа офанзива срещу таблоидите, с цел да опази неприкосновеността на личния си живот, припомня агенцията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама