Марио Бионди: България, благодаря за незабравимата вечер

14:20, 19 окт 19 / Любопитно 25 1857 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Италианската звезда Марио Бионди изнесе изискан и стилен двучасов концерт за ценители в зала 1 на НДК. В емоционално послание до своята публика в София и до организаторите на концерта той написа: „НДК, благодаря за незабравимата вечер! Благодаря, България!“

Близо 15- минутни аплодисменти и два биса изпратиха Марио Бионди, след като той вдигна на крака публиката в зала 1 с брилянтно изпълнение на знаковите си парчета, песни от новия албум „Brasil” и блус версия на летния си хит „Sunny Days“. Музикантите дълго се сбогуваха с публиката, а почти час след грандиозния концерт италианската звезда бе обградена от любовта на почитателите си, раздаваше неуморно автографи, говореше и се снимаше с тях.

Преди това Марио истински се забавляваше на сцената, а заразяващото му настроение бе предадено и на публиката, с която той не спираше да флиртува. Италианецът накара присъстващите в зала 1 да танцуват под звуците на знаковата „Love is a temple“, а цветовете, идващи от сцената, насочваха публиката в желаната от Бионди емоционална тоналност.

Виктория Георгиева ще подгрява Марио Бионди на концерта му в НДК

Преди него, за първи път на сцената на зала 1, се качи талантлива изпълнителка Виктория Георгиева. Така НДК продължи традицията да дава сцена за изява на млади български изпълнители редом до големите световни звезди. Вики веднага спечели публиката с пленителния си глас и направи очакването на Марио Бионди още по-голямо.

Със събитие като това, организирано на изключително ниво, НДК успешно изпълнява мисията си да допринася за развитието на концертната дейност в България.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама