Принц Уилям и Кейт с традиционни одежди в Хималаите

15:20, 16 окт 19 / Любопитно 25 2011 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава визитата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Пакистан. Те облякоха местни тоалети, след като слязоха от хеликоптера сред планините Хиндукуш в района на Читрал в подножието на Хималаите.

Двойката се движи по стъпките на принцеса Даяна, която посети същия регион по време на паметното си пътуване през 1991 г. Принц Уилям и Кейт получиха подарък - книга, посветена на визитата на покойната Даяна. Тя се сдобиха и с традиционните шапки читрали, които обикновено носят мъжете, но Кейт също получи такава, подобно на покойната си свекърва. Херцогинята получи шал, а принц Уилям - бродирано наметало.

Във вторник вечерта двамата направиха изключително силно впечатление на специално събитие в тяхна чест, организирано от британския върховен комисар в страната - Томас Дрю, провело се в столицата Исламабад.

Принц Уилям и съпругата му пристигнаха на приема с моторизирана рикша, а облеклото им предизвика възхищение. Херцогът облече традиционна курта в платинено зелено, дело на пакистанската модна къща "Naushemian". С нея Уилям отдаде почит на местната култура, с което спечели уважението на гостите.

Кейт Мидълтън беше олицетворение на думата "блясък". Стилната тъмнозелена рокля с дълги ръкави е на една от любимите дизайнерки на Мидълтън - Джени Пакмън, чиито тоалети тя често носи на публични изяви. В горната част кройката на дрехата вървеше по тялото на херцогинята, като полата ѝ постепенно се разкрояваше, спускайки се до земята. Тоалетът с декоративен шал от едната страна привличаше погледите с безброй пайети и камъни, улавящи светлината и блещукащи като звезди в нощта. За да завърши цялостната си визия, Кейт бе избрала красиви висящи обеци с камъни в кръгла форма на "Onitaa", както и чифт сребристи сандали на висок ток.

Аристократите прекараха вечерта с някои от най-известните местни артисти, представители на бизнес общностите, а говорител на двойката каза пред "People", че събитието е част от техните усилия да се срещнат възможно най-много пакистанци, включително деца и младежи, лидери от правителството, природозащитници, известни културни дейци и спортни звезди.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама