НКИЗ представи зоните си на Германо-български икономически форум в Бургас

12:02, 15 окт 19 / Икономика 25 1311 Topnovini
снимка: НКИЗ

Германо-българският икономически форум, който се проведе в понеделник в Бургас, задълбочи бизнес отношенията между двете страни. Гост на събитието беше и Антоанета Барес, изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“.  По време на форума бяха презентирани като перспективни локации за инвестиране зоните на Индустриален и логистичен парк Бургас, който е съвместен проект на НКИЗ и община Бургас.

По време на бизнес разговорите с германски представители след форума,  изпълнителния директор на НКИЗ Антоанета Барес застъпи своето мнение, че дружеството насърчава инвестициите в нови сектори на икономиката и такива с висока добавена стойност, и едновременно с това се стреми да създава благоприятни условия за бизнеса.

Антоанета Барес представи индустриалните зони на НКИЗ в Япония

В Германо-българския икономически форум участваха  представители на Баварското министерство за икономика, регионално развитие и енергетика, Германската агенция за инвестиции, Индустриално-търговската камара в град Констанц, Сдружение Източна Европа на германската икономика и представители на фирми от България и Германия, както и представители на българските власти, сред които и кмета на Бургас Димитър Николов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!