Джамбазки: На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици

11:51, 15 окт 19 25 1840 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Расизмът е глупав начин на отделни единици да запълват живота си. Но генерален проблем за мен няма. Английските запалянковци се биха помежду си. Видях какво правят по "Витошка", полицията трябваше да е по-твърда с тях. Бяха пияна банда, която се държи безобразно. Това каза евродепутатът, зам.- председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки, цитиран от телевизия Bulgaria on air. Коментарът бе по повод снощния мач на Българския национален отбор по футбол срещу отбора на Англия, на който имаше провокации и расистки подмятания от страна на част от присъстващите на стадиона.

"Наркодилъри запълниха стадионите, вече нормални хора с деца не ходят на мачове. На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици. Те провокират, те не са запалянковци, а провокатори. Същите хора развалят протести", каза още той.

10 души са арестувани преди мача България-Англия

"Турският президент Реджеп Ердоган е диктатор. Действията му заплашват и България, и мира в целия регион. Европейският парламент и Европейският съюз трябва да спрат да му дават поводи да се чувства толкова уверен в себе си. Защото поведението им през годините беше лицемерно. Опитваха се да го подкупват, да си играят с него, правеха се, че не забелязват как се нарушават човешки права. В един момент обаче ставаме свидетели как голяма немска фирма премества производството си в Турция. По този начин не се защитават правата на човека!", коментира още кандидатът за кмет на София и евродепутат Ангел Джамбазки.

Борисов: Военната операция на Турция в Сирия трябва да спре

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама