Манолова: Борисов ще брани властта със зъби и нокти, залогът за него е голям

10:25, 12 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1515 Topnovini
1

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова коментира изказването на премиера Бойко Борисов, че битката за София е решена и тя няма шанс, защото няма кандидати за обществени съветници.

Манолова отговори, че не дължи нищо на министър-председателя. Тя допълни, че той не казва истината относно отношенията между тях.

Бойко Борисов: ГЕРБ не е партия на властта

''С какво ми помогна той и неговата парламентарна група? С това, че сложиха „на трупчета” Закона за банките или бързите кредити, колекторите, наказателната лихва? Аз съм абсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група'', заяви Манолова в ефира на bTV. 

''Нашите срещи през последната година бяха две. Този човек не казва истината, знам, че за него залогът е голям и ще брани властта със зъби и нокти'', каза тя. По думите ѝ е имало атаки срещу нея и цялото ѝ семейство, за да бъде дискредитирана.

Облепиха коли на столичани с флаери на Мая Манолова

''Те лепят стикери по автомобилите на хората в София с моя лик, които не могат да се махнат, за да ме дискредитират, да вбесят хората. Използвам случая да се извиня – от тяхно име да се извиня!'', каза Манолова.

''Те искат да покажат, че всички са маскари, че няма смисъл да се гласува, защото е все едно дали Мая или Борисов. Не, не е все едно. Не е все едно. Аз няма да правя като тях! Аз няма да ги дискредитирам! Да им лепя физиономиите по автомобилите на хората'', заяви тя за Борисов и щаба на ГЕРБ.

Четирима кандидати за кмет на столицата отговарят на четири въпроса

''Не знам как Борисов е премиер толкова време и не разбира, че не той командва събранието и различните парламентарни групи. Да, може би собствената си, но не и останалите. Не знам как не разбира, че парите, които се отпускат за хората с увреждания, например, не ги е дал на мен. Даде ги на хората с увреждания, но те не стигнаха до тях'', заяви Манолова. 

''Власт не се брани по този начин, с лъжи, с натиск, манипулации. Хората искат промяна и тя трябва да се случи заради младите, заради активните'', каза още тя. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 67 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.