Петър Стоянов: Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова

11:02, 11 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 933 Topnovini
1

Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова. Харесвам нейната овладяност, сдържаност и балансираност. Това е важно за човек, който управлява такъв голям град като София. Това каза президентът на Република България в периода 1997-2002 г. Петър Стоянов по време на среща със симпатизанти на СДС на кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

За мен е важно София да има кмет, от който знаеш какво да очакваш. И тя това казва - не можеш да обещаваш всичко. Един политик трябва да има почтеност. Въпросът не е само да спечелиш изборите. Предвидимият човек може да бъде разгадан от своите съграждани и от хората, които работят с него. От този човек не можеш да очакваш подлост, изневяра на принципите. Това е изключително важно“, подчерта Петър Стоянов.

Той разказа, че през тези години два пъти се е срещал с Йорданка Фандъкова на живо, последният бил съвсем скоро на пътеката към Черни връх.

 „Ще бъда съвсем честен – в последните 10 години видяхме много политици, които започнаха със сравнително тих, скромен политически вървеж и в края на своята политическа кариера стигнаха до самозабрава, самонадеяност, което в голяма степен отблъсква хората и от тях и от партията, която ги е излъчила. Г-жа Фандъкова не е от тези политици“, каза още Петър Стоянов.

Йорданка Фандъкова има моята чистосърдечна симпатия. Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова“, допълни още Петър Стоянов. Кандидатурата на Йорданка Фандъкова за кмет на София е подкрепена от ГЕРБ и СДС.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани