Каква е версията на учителката, ударила ученичка с чин?

09:34, 11 окт 19 25 2434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шестокласничка се озова в „Пирогов” с наранявания в коремната област. Момичето твърди, че е ударено от своя преподавателка с чин в училище в село Яна. Замесената учителка Фани Стоянова разказа своята версия за случилото се пред камерата на „Здравей, България” по Нова телевизия.

Ученичка е в "Пирогов", учителка я ударила с чин

Тя твърди, че всичко започнало, защото пострадалата и нейни съученички вдигали шум от съблекалнята до физкултурния салон във време, в което трябвало да бъдат в час по история. Чувайки викове и писъци, Стоянова отишла да провери какво става.

Красимир Вълчев за ударената ученичка: Това е проява за дисциплинарно уволнение

Заварила шестокласничките да подканват две момиченца от първи клас да се бият в съблекалнята. Потушила напрежението и отвела по-големите ученички в кабинета по история и разказа на колежката си какво е видяла. Тогава едно от замесените деца – Станка, нарекло Стоянова „лъжкиня” и започнало да я обижда.

Проучване: Осем от десет ученици в София са били обект на агресия

„За да спра тези вулгарни изказвания и да я респектирам, аз повдигнах и тропнах чина пред нея. Тя се развика, че ще й счупя телефона и бутна чина към мен. Аз просто го върнах обратно”, разказа учителката. На същия чин седяло и пострадалото момиче. Стоянова обаче е категорична, че действията не може да са причинили сериозните наранявания на детето, настанено в „Пирогов”. Учителката казва още, че по-рано пострадалата паднала, докато се гонела със свои съученици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама