Домакиня-сомнамбул срещу архитект на дуел във „Фермата“

21:45, 03 окт 19 25 5901 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две седмици след като актрисата Саня Борисова напусна риалитито „Фермата: Нов свят“, богатите и бедните в шоуто се стягат за втори женски дуел. Домакинята-сомнамбул Красимира Цочева изкара 24 часа на територията на богатите си съседи, за да си избере съперник и се спря на архитекта Кристиана Брънзалова.

„Много ми е важно човекът, срещу който ще се изправя, да е спокоен, да е позитивен, да уравновесява и мен. Аз супер много попивам от енергията на опонента си и за това Елизабет може да седне, тя няма да бъде втори дуелист. Усетих, че развалям изключително комфорта й тук“, заяви жената, която влезе в шоуто с категорична заявка за побед. 

В действителност английската възпитаничка Елизабет очакваше да бъде призована на арената заради откровената си неприязън към Красимира. Несполучливият опит да завърже разговор с нея накара иначе фината и супер деликатна Бети да забрави добрия тон и да нарече Цочева „тъпа патица“ пред съотборниците си на вечеря. Напрежението от присъствието на Красимира накара Бети да посегне към успокоително преди сън. 

Не по-малко шокирана от избора на втори дуелист остана органзиаторката на конкурси за красота Мариана Маринова. „Бях сигурна, че ще посочиш мен! От няколко места вече ме подпитваха как съм с кръста, дали ще се справя. Даже косата си измих, багажът ми е събран“, призна си бившата „Мисис България“. 

Брънзалова прие съвсем радушно избора на Красимира. „Ние сме близки чисто физически и ще направим равностоен дуел“, констатира тя и прегърна съперничката си.

Цочева, която влезе в състезанието за 100 000 лева с визитката на вманиачена по кросфита домакиня без жени приятели, едва се побра в къщичката за релакс на дуелистите. Същият проблем имаше и чорбаджийката Кристиана, която с респектиращата си височина от 190 см заподозря, че продукцията е планирала участие на хобити, строейки помещенията. Докато Красимира наблягаше над алманаха, Кристиана удари едно хоро на бос крак, за да покаже, че не се съмнява от победата си дуела.    

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама