Драматичният живот на Памела Андерсън отблизо

22:00, 03 окт 19 / Любопитно 25 4118 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Памела Андерсън е успешна актриса, емблематичен модел и страстен активист. Но зад всички невероятни неща, които тя постига през целия си живот, има точно толкова премеждия, с които трябва да се справи.

Докато набира популярност, като актриса в „Baywatch" и "Home Improvement“, Андерсън затвърждава мястото си в историята на поп културата, когато започва да работи заедно с Хю Хефнър като плеймейтка. Това е толкова успешена титла за нея, че и до днес тя все още държи рекорда за най-много корици на Playboy.

Днес плеймейтката е посветена на нейната благотворителна дейност и ръководи собствена едноименна фондация, която според уебсайта й „подкрепя организации, които са в защита на правата на човека, животните и околната среда“ – и е горда майка на двама сина.

За съжаление обаче, затрудненията идват при Андерсън още от ранните й години, като амбициозна звезда, израснала във Ванкувър, Канада. Това е история за реалния живот на Памела Андерсън!

Преди да се превърне в звезда Памела Андерсън била просто поредната жена, която се стреми към Холивуд. В писма, които праща до гаджето си от гимназията, Тайрън, след като се мести в Лос Анджелис, тя споделя колко труден е пътят към славата. През октомври 1989 г. актрисата пише: „Моля, моля, моля ви, самотна съм, имам нужда от писма или телефонни обаждания“, разкриват от „Дейли мейл“. Андерсън продължава: „Трудно е да започнеш кариера, нали? Трябва да се примиряваш с много s ** t … Просто е необходимо толкова много време, за да накараш някой друг да повярва в теб и тогава, когато най-накрая се случи, този някой има свои тайни планове“. Тя добавя още: „Те просто искат да те погубят. По един или друг начин.“

По-нататък в същото това писмо младата Андерсън споделя колко съмнителни са бизнес срещите й, като пише: „Пожелайте ми късмет утре. Уж се срещам с някой мафиотски пич“. Тя го успокоява с думите: „Ще взема и пистолета си, не се притеснявай. Той е агент. Друг агент ми каза, че е фигура на мафията!“.

Въпреки че изглежда сякаш Памела Андерсън никога не е имала голям късмет в любовта, връзката й с барабаниста на „Motley Crue“ Томи Лий трае цели 15 години. През юни 1996 г. се появява първото им дете - Брандън, а през ноември подават молба за развод. Но се отказват от развода и отново се сближават. През декември 1997 г. им се ражда вторият син, Дилън. През 1998 г., Андерсън отново подава молба за развод, този път наистина, заради физическа разправа с Лий, в която тя го обвиниява в малтретиране и създаването на среда, в която застрашава децата. Лий всъщност не пледира за равни права със съпругата си и прекарва четири месеца в затвора, но приключенията им, като двойка, не приключват с това. Плеймейтката и музикантът се събират отново и се разделят и така до 2010 г.

Прочетете още за живота на бившата "спасителка на плажа" тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама