Бурните любови на Аштън Къчър преди Мила Кунис

21:00, 03 окт 19 / Любопитно 25 3581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Аштън Къчър със своите актьорски умения, чар и популярност като тийнейджър, достига до главните роли в хитовите филми като „Just Married“, „The Butterfly Effect“, „Тhe semal Dude“, „Where’s My Car“. Той е млад, красив и богат и се наслаждава на този добър период от живота си. През това време той е един от най-желаните ергени в Холивуд и се среща с едни от най-красивите жени.

От 2015 г. насам, изглежда сякаш Къчър се е „кротнал“, като се жени за Мила Кунис- бившата му колежка от „Шоуто на 70-те“, от която вече има две деца. Днес неговите романтични случки се случват само и единствено с Мила, като не спират да правят сладникави комплименти един на друг. В социалните мрежи Къчър споделя, че имат правило да излизат заедно на вечеря, независимо от ангажиментите. Тяхната уговорка е да се срещат всяка сряда вечер в романтична обстановка. Той разкрива, че всяка седмица измисля нещо на този ден, с което да изненада любимата си. Какво по-хубаво от това да се опитват да се влюбват отново и отново?

Преди 2015 обаче, Аштън излиза с различни мадами, но връзките му далеч не са така хармонични, като настоящата. Ето какво се случва с жените, с които не са се получили нещата.

Когато актьорът се среща с Деми Мур, на вечеря в Ню Йорк през 2003 г., те са красиви и известни, но много различни един от друг. Той е млада тъкмоизгряваща звезда, а тя- вече добре утвърдена актриса. Деми е с 15 години по-възрастна от него и е майка на три деца с два развода. Но сърцето си знае интересите и те сключват брачен съюз през 2005 г. Но нещата не се получват и след шест скандални години заедно, Мур подава молба за развод в края на 2011 г., който става факт през 2013 г. „ET“ разкриват, че преди Аштън, тя изневерява на първия съпруг Фреди Мур, излиза с Джон Крийър и претърпява спонтанен аборт, малко след като се е омъжила за Къчър.

В началото на 2012 г. – точно след като се разделя с Деми Мур и малко преди да се среща с Мила Кунис – Аштън Къчър се сблъсква с омагьосващата поп звезда Риана, по време на периода й на „Talk That Talk“. Според „The Daily Mail”, през март 2012 г. папараци забелязват Риана да влиза в къщата на Къчър около полунощ и не си тръгнала чак до 4 часа сутринта. На пресконференция в Лондон, представяща филма „Боен кораб“, репортер пита Риана за нейния любовен живот. Тя се възмущава „Колко разочароващ е този въпрос?“ . „Щастлива съм и съм несемейна, ако това питате.“

Риана е не по-малко популярна и успешна днес, отколкото е през 2012 г. Тя продава общо 60 милиона албума и 215 милиона онлайн продажби, което я прави най-продаваният музикант от ерата на дигиталната музика. Дори и да се занимава само с музика, тя е достатъчно успешна. Това явно не е достатъчно за нея и създава линия бельо „Savage x Fenty“ и марка грим „Fenty Beauty“. Вероятно, ако наистина е имало нещо между нея и Аштън, то щеше да се получи една добра симбиоза.

Прочетете още за любовния живот на Аштън тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама