Всичко, което знаем за новото гадже на Лейди Гага

20:40, 30 сеп 19 / Любопитно 25 2728 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Откакто участва в „A Star Is Born“, любовният живот на Лейди Гага е под микроскоп повече от всякога. Нейната химия с екранната й половинка – Брадли Купър, породи въпроса, дали изпълнителите може да имат и извънекранна връзка, за което се шушукаше месеци наред. След прекратяването на връзката на Лейди Гага със своя годеник Кристиан Карино и раздялата на Купър с партньорката му Ирина Шейк, оказва се, че звездите не се срещат интимно един с друг.

Вместо това Гага е свързвана за кратко с актьора Джеръми Ренър, преди да стане ясно, че тя се вижда с друг красавец, който също работи в музикалната индустрия.

Подробностите за новия романс на суперзвездата в момента са оскъдни, няколко неочаквани публикации в социалните медии накараха феновете да се вълнуват от новата любов в живота на лейди Гага. Ето всичко, което открихме за новия мъж, с когото се твърди, че лейди Гага се среща, а именно – Дан Хортън.

Лейди Гага се среща за пръв път с Дан Хортън в професионална среда. Според „LinkedIn“, Хортън е мониторен инженер на Лейди Гага от ноември 2018 г. Снимка в Instagram показва селекция от кадри, използвани от Лейди Гага и нейния екип, с надписа „джаз“, като се предполага, че се отнася за ревюто на джаз и пиано фестивала в Лас Вегас. Гага стартирала своите шоута във Вегас през декември 2018 г., които й дават възможността да опознае Хортън през следващите месеци.

Въпреки че в момента профилът му в Instagram е личен, Хортън казва, че се намира някъде между Лос Анджелис, Лас Вегас и Нашвил и се занимава с бизнес консултации и аудио монтаж. Кариерата на Хортън изисква той да пътува точно толкова, колкото Лейди Гага и като член на нейния екип, той вероятно ще трябва да прекарва много време с нея, докато работи.

Лейди Гага не е първата световно известна звезда, с която Дан Хортън работи. Според профила му в LinkedIn, той е работил с редица впечатляващи музиканти, включително Камила Кабело, Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк, KISS и Jay-Z. През 2013 г. той бе отбелязан в една от публикациите в Instagram на Джери Харви с надпис „#Инженерът на JustinTimberlake, Дан Хортън, с новия ни запис #JHAudio IEM“. Хортън ръководи собствен бизнес, Audio Engineering Consulting Group, „от близо две десетилетия“, разкриват източници.

Работил е също с Лени Кравиц. В интервю в YouTube за „SoundProLiveNetwork“ през 2012 г. Хортън разкрива за работата си с Кравиц: „Той ми се обади по телефона преди време, преди всъщност да грабна работата, защото искаше да види дали ще направя нещата по различен начин и му казах:„ Знаеш ли, не знам, не знам какво всъщност ще направя толкова по-различно от някой друг, но очевидно можем да работим върху много неща“. Така той взима работата.

През август 2019 г. Лейди Гага подготвя своя шести албум. Тя споделя своя снимка на студиото си в Instagram. Феновете виждат, че новият й красавец Дан Хортън вече е споделил някои задкулисни подробности, които не би трябвало. В отдавна отминалата Instagram история, Хортън споделя снимка на аудиотехника и запитва феновете: „Какво правят всички останали в тази прекрасна неделя?“ Тъй като Хортън уж бързо изтрива „сторито“, е възможно да е качил нещо, което не би трябвало, а именно да разкрива, че слуша новия албум на лейди Гага.

Прочетете още тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама