Гичка напусна „Игри на волята: България“

09:16, 21 сеп 19 / Общество 25 1402 Topnovini
1
2

Втора поредна седмица Амелия – Мира от Славяни беше номинирана от племето си. За втори път красивата славянка се изправя срещу войн от Прабългари и спечели, този път срещу Гичка.

Двете трябваше да преминат през трасе от препятствия и да съберат 7 части от пъзел с човешки размери. Да носят частите и когато успеят с всичките,  да подредят пъзел, който представляваше съвършен куб.

Гичка беше много по-бърза в събирането на частите, но се забави в реденето и даде възможност на Амелия – Мира да я настигне и в крайна сметка първа да нареди своя пъзел.

Чувствам се отвратително, най-вече заради отбора“, бяха последните думи в шоуто на Гичка. Можем да я видим тази вечер в „Игри на волята: студио“, в неделя ще гостува на „Събуди се“, а в понеделник ще е коментатор в „На кафе“.

Марешка сподели на Томас, каква е стратегията им за номинации и че планът е бил да номинират Георгиос. Дали жените ще успеят да привлекат сърф учителя към тях и да обърнат номинациите в племето, следва да видим в следващите епизоди.

Понеделник от 20:00 часа предстои третата битка за територия в „Игри на волята: България“. Как ще се представят племената и кой на коя територия ще живее? Ще успеят ли Траки да се преборят за лукса, след като вече е ясно, че не са отбор, а два отделни лагера? Какво ще се случи с Прабългари, които вече са едва 6 човека, дали стратегията на Юлиян всъщност няма да се окаже грешна? Ще се завърне ли Йоана в отбора на Славяни и дали жените ще успеят да обърнат номинациите в своя ползва? Всичко това и още много, другата седмица в приключенското риалити на Нова телевизия. 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани