Парис Хилтън: Искам бебе

11:20, 25 сеп 19 / Любопитно 25 2201 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

38-годишната Парис Хилтън обича да се мотае с племенниците си, които са на три години и на 20 месеца, но открива, че е докато е около тях, това я кара да иска да има свои собствени деца, съобщи Кантактмюзик.

 „Аз съм готината леля. Аз съм леля П. на Лили-Грейс, тя изглежда точно както мен, когато бях бебе. Винаги ѝ купувам тонове подаръци, така че определено я „развалям”. Особено сега, когато Лили-Грейс говори, аз се свързвам с нея толкова много. Тя ме кара да искам собствено малко дете Парис.', сподели Хилтън.

Това не е първият път, когато русата бомба говори за бебета - тя коментира темата, когато миналата година беше сгодена за партньора си Крис Зилка. По-рано тази година обаче каза, че в момента няма време за любов.

"Едва ли имам време за себе си. Постоянно пътувам над 250 дни в годината, никога не съм в къщи, съсредоточавам се върху себе си, бизнеса си и приятелите си.''

Но Парис не се притеснява да си намери мъж, когато му дойде времето, стига той да е лоялен. Тя обясни: „Навсякъде винаги има много момчета, винаги. Когато съм готова, най-важното е лоялността, някой, който е най-добрият ти приятел и на когото можеш да се довериш и който те обича заради самият теб.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама