Българският боксьор, починал в Албания, изпил ампула с неизвестно съдържание преди мача

16:55, 24 сеп 19 25 2441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Починалият български боксьор Борис Станчов е изпил ампула с неизвестно съдържание преди мача си в Албания. Това разказа неговият съотборник Руслан Николов пред БНР. В Осмо РПУ в София се провеждат разпити по случая.

Съотборникът на Станчов не знае какво е било съдържанието на ампулата, но обясни, че според него починалият боксьор не за първи път пие подобни медикаменти.

Родителите на починалия в Албания български боксьор: Получихме документите му от мениджъра му

„Треньорът му даде нещо като една ампулка, искаше да му бие инжекция и това да му даде повече агресия и мотивация на ринга. Той не поиска изобщо да го пие, обаче треньорът му каза: „Айде, бе, женчо“, и му го сипа във водата и той изпи половината вода. Не искам да лъжа. Просто това, което знам, мога да ви кажа“, разказа Руслан Николов.

Български боксьор почина по време на мач (ОБНОВЕНА)

Той обясни и как се е стигнало до подмяната на личните карти - на самоличността на Борис Станчов и Исус Величков: „Треньорът му е казал, че не може да се бие с неговата лична карта и с неговото истинско име, при положение че не може да му изкара лиценз. Ние се познаваме с Боби от една година, от една година го познавам много добре. Много добър човек. Реално на мен ми го изкараха този лиценз за три дни“.

На разпит в полицията ще бъдат извикани всички, които имат касателство по случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама