Доц. Милен Михов: Кандидатурата на Манолова е толкова гражданска, колкото сняг вали през юни

20:15, 22 сеп 19 25 2118 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатурата на г-жа Манолова е толкова гражданска, колкото сняг вали през месец юни. Това не може да бъде прието нормално и достоверно. Г-жа Манолова има политическа кариера в БСП и кандидатирането ѝ за кмет на София представя нейното явяване като омбудсман единствено и само като ПР кампания за нейното успешно явяване на тези местни избори“, това заяви доц. Милен Михов от ВМРО по отношение на кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. 

Мая Манолова: Не се боря за власт, а искам гражданите да бъдат овластени

Михов коментира, че Йорданка Фандъкова в своето управление представлява един делови кмет, но минусът са натрупаните негативи на ГЕРБ.

Според него за изборите на кмет на София ще победи този, който направи по-добра кампания и убеди повече хора.

''Кампаниите ще имат значение на тези избори. Те могат да повлияят върху резултата. Не е начертан, не е предрешен мачът в нито една община, с изключение на няколко'', категоричен е Михов.

Михов изрази още любопитството си защо Сидеров като лидер на „Атака“ е излъчен от гражданско движение, но той ще е единственият лидер на партия, който ще се кандидатира за кмет.

„Желая му успех в тези избори, желая му добро представяне и наистина добро здраве“ каза той.

По отношение на кандидатурата на Ангел Джамбазки, доц. Михов беше категоричен, че Джамбазки ще остане в София, ако бъде избран за кмет, защото кметският пост е изключително важен и както Цезар е казал – „по-добре първи в Галия, отколкото втори в Рим“. 

Славчо Атанасов: Пловдив трябва да скъса със зависимостта си от досегашния модел на управление

„Както г-н Джамбазки, така и нашите кандидати в Пловдив, в Русе, във Враца, в Сандански са хора, които идват на жълтите павета от местната власт. Те дълго време са били общински съветници, така както и аз във Велико Търново. Те познават местното самоуправление и проблемите на хората от директен контакт. Дали ВМРО ще може – пак ще си послужа с пример - Г-н Славчо Атанасов в своя първи мандат като кмет на Пловдив, издигнат тогава от ВМРО, и сега ще го подкрепим, въведе нещо, което днес се говори навсякъде, че трябвало да бъде – безплатни детски ясли. Г-н Пенчо Шанев – един кмет на община Златарица във Великотърновска област – е въвел с ограничените финансови възможности на тази община същата социална придобивка за всички деца в детските градини, включително и безплатен обяд за децата в училищна възраст“ коментира Михов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама