ГЕРБ: Манолова показва пълна липса на компетентност за европейските проекти

13:41, 21 сеп 19 25 2733 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите. Тя е опитен политик и е учудваща некомпетентността, която проявява по елементарни въпроси. С изявленията си за обществените поръчки, показва пълна липса на компетентност за европейските проекти, тяхната защита и изпълнение. Това се посочва в позиция на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет.

Манолова слага в плик името на фирма, която ще спечели обществена поръчка

Според тях поведението на Манолова е заплаха за спечелени проекти и осъществяването на конкретни мерки за подобряване чистота на атмосферния въздух. „До края на 2019 г. София има възможност да защити проекти за екологичен транспорт - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая“, припомнят общинските съветници.

Така нареченият „независим" кандидат на БСП Манолова повтаря поведението си от времената на подкрепяния от нея кабинет „Орешарски", когато европейските програми бяха затворени за България. Нека си спомним, че с нейния глас тогава се създаде Министерство на инвестиционното проектиране, чиято цел бе да отклони финансови средства от София и да блокира развитието на града“, посочват от ГЕРБ.

Никоя от размахваните от Манолова обществени поръчки няма да приключи преди изборите, но тя не знае това, очевидно защото не си е направила труда да се запознае с процедурите“, коментират общинските съветници.

В битката на Манолова за София и лакомията ѝ за власт жертва са гражданите“, изтъкват те.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама