Манолова обедини лявото в София  

15:49, 13 сеп 19 25 2936 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отдавна не се бе случвала консолидацията на лявото. Виждате АБВ, „Движение 21“ ще застанат зад кандидатурата на Манолова. Втората стъпка е да консолидираме обществото, всички, които искат промяна. Те са немалко. Това обяви лидерът на Градската организация на БСП в София.  

По думите му в последната година е имало обединение на опозиционен блок, който търси нов подход на правене на политики. „В този опозиционен блок освен БСП, „Сердика“, Социалдемократите, АБВ, влезнаха „Група 5“, зелените, „Глас народен“, партия „Мир“. Също така и тази част от Реформаторския блок, която не пристана на ГЕРБ, както СДС. Според него това дава добра заявка за вота, но най-важното е софиянци да излязат и да гласуват.

Татяна Дончева: "Движение 21" подкрепя кандидатурата на Мая Манолова

Паргов заяви още, че се надява предстоящата кампания да бъде позитивна. „Нека всички помощници на ГЕРБ в тази кампания да се успокоят малко, за да говорим за политики и реални проблеми, да търсим решения. Нека софиянци сами да изберат кое от тези предлагани решения ще бъде най-добро за тях“, добави той.  

По думите му очакванията на БСП за тези избори са големи. Имаме всички шансове, трябва да ги оползотворим“, коментира още лидерът на Градската организация на БСП.  „Победата на Манолова над Фандъкова ще е победа на всички софиянци, които искат промяна за една друга перспектива, а не развитие в застой“, заяви още Паргов.

Калоян Паргов: Надпартиен кандидат за кмет на София е успешната формула

Според него това което предлага Мая Манолова е близко до това, което предлага БСП. Той призова след 17 септември настоящият кмет Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск, за да има равен начален старт за участващите кандидати в изборите и да не използва ресурса на общината по време на кампанията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама