Татяна Дончева: "Движение 21" подкрепя кандидатурата на Мая Манолова

12:11, 10 сеп 19 25 3700 Шрифт:
Християна Димитрова Автор: Християна Димитрова

''Ще подкрепим Мая Манолова за кмет на София.'' Това каза лидерът на ''Движение 21'' Татяна Дончева след внасяне на документите за участие в местните избори, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

''Решаването на въпроса с финансирането на партийте така, както пожела Слави Трифонов и Бойко Борисов на практитка унищожиха малките партии в България'', допълни Дончева.

''Убиването на възможността за нормално държавно финасиране за малки партии, което е стотици пъти по-малко в сравнение с парите на големите партии, даваше възможност да бъдат покрити основни разходи'', каза Дончева.

''Движение 21'', регистрирайки се за тези местни избори, е ограничило участието си до места, където смятаме, че имаме повече ентусиазъм и повече шансове. За разлика от предишното ни участие, когато държахме ''Движение 21'' да участва самостоятелно, сега ще участваме на доста места в коалицията'', заяви тя.

На въпрос защо решихте да подкрепят Мая Манолва Дончева отговори:

''Тези избори са с голям залог, в тях няма нищо местно. Говоренето за кучета, котки, градинки, градски транспорт в столицата е неуместно, тъй като решенията на Столична община много отдавна са подчинени на корупционните мераци на управляващата партия и цялата община е обрасла в тежки схеми.''

''Фандъкова е многo симпатична, но трябва да знае, че ангажиментите в политиката, присъствието в изпълнителната комисия на управляващата партия и обслужването на тази партия във финансови и икономически схеми, те прави съучастник. Тя не може да каже, че няма нищо общо с Орлин Алексиев, Андрей Иванов и с много други лица, известни с мишкуването си в общината'', добави Дончева. 

По думите й Йорданка Фандъкова е изпълнителен директор на софийската фирма на Бойко Борисов.

''Мая Манолова има повече шанс за успех. Важното е да се прекъсне веригата ''свински черва'' в Столична община и да започне да работи по един нормален начин.''

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама