Силвия Великова: Върната съм в съдебния ресор на БНР

22:04, 12 сеп 19 / Общество 25 6599 Topnovini
1

''Искам да благодаря на всички, които ми писаха или звъннаха и да се извиня, че на повечето не реагирах. Около осем часа тази вечер получих обаждане от генералния директор на БНР, който ме уведоми, че съм върната в съдебния ресор, но ще има втори човек, който да осигурява плурализма в него!!! От следващата седмица ще водя отново сутрешния блок.'' Това написа в социалните мрежи водещата на предаването ''Преди всички'' по БНР Силвия Великова.

Силвия Великова: Някакви хора са недоволни от позицията ми за Иван Гешев

''Впечатлена съм от подкрепата, която получих и съм убедена, че тя е подкрепа за това БНР да продължи да бъде най-свободната медия. А тя е такава, защото през годините десетки журналисти са отстоявали това...на всяка цена'', добави Великова.

Мая Манолова: Силвия Великова е абсолютен професионалист

''Развръзката изглежда успех, но за съжление - дори и в личен план, не е повод за ликуване. Затова отивам да си сипя, както казват някои от вас. Благодаря и дочуване.''

На сайта на БНР излезе информация, че поради предварително планирана техническа профилактика, предавателите на програма "Хоризонт" на Българското национално радио спират излъчване на 13 септември 2019 година, петък, в часовата зона между 06:00 и 11:00 часа.

Истинската причина обаче е, че нито един журналист от радиото не се е съгласил да води сутрешния блок вместо свалената от ефир Силвия Великова.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани