Силвия Великова: Върната съм в съдебния ресор на БНР

22:04, 12 сеп 19 25 8564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Искам да благодаря на всички, които ми писаха или звъннаха и да се извиня, че на повечето не реагирах. Около осем часа тази вечер получих обаждане от генералния директор на БНР, който ме уведоми, че съм върната в съдебния ресор, но ще има втори човек, който да осигурява плурализма в него!!! От следващата седмица ще водя отново сутрешния блок.'' Това написа в социалните мрежи водещата на предаването ''Преди всички'' по БНР Силвия Великова.

Силвия Великова: Някакви хора са недоволни от позицията ми за Иван Гешев

''Впечатлена съм от подкрепата, която получих и съм убедена, че тя е подкрепа за това БНР да продължи да бъде най-свободната медия. А тя е такава, защото през годините десетки журналисти са отстоявали това...на всяка цена'', добави Великова.

Мая Манолова: Силвия Великова е абсолютен професионалист

''Развръзката изглежда успех, но за съжление - дори и в личен план, не е повод за ликуване. Затова отивам да си сипя, както казват някои от вас. Благодаря и дочуване.''

На сайта на БНР излезе информация, че поради предварително планирана техническа профилактика, предавателите на програма "Хоризонт" на Българското национално радио спират излъчване на 13 септември 2019 година, петък, в часовата зона между 06:00 и 11:00 часа.

Истинската причина обаче е, че нито един журналист от радиото не се е съгласил да води сутрешния блок вместо свалената от ефир Силвия Великова.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама