Григор Димитров се срещна с една от най-влиятелните жени в света

14:20, 11 сеп 19 / Любопитно 25 3034 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Григор Димитров се представи повече от успешно на Откритото първенство на САЩ. Той достигна до полуфиналите на последния за годината турнир от Големия шлем за първи път в кариерата си, а по пътя към последните мачове успя да победи бившия номер 1 в света Роджър Федерер.

Сега е време за заслужена почивка.

Григор изгледа ревюто на известния дизайнер Том Форд - част от Седмицата на модата в Ню Йорк, предаде bTV. Негова дама за вечерта беше Ана Уинтур - една от най-влиятелните жени в света. Той не пропусна да се похвали с приятната компания и написа под снимката "Най-добрата среща".

69-годишната дама е главен редактор на списание "Вог", определяно за "модната Библия". Тя е човекът, който има последна дума, що се отнася до тенденциите в облеклото по цял свят. Ана заема тази позиция от 1988 г., а познанствата ѝ със стотици знаменитости я правят една от най-влиятелните жени в света. През 2018 г. авторитетното издание "Форбс" я нарежда на 48-о място в тази своя класация.

Ана има неподражаем стил, а тъмните очила са неизменна част от аксесоарите, с които си служи. За снимките с Димитров обаче ги беше махнала.

Тя е в основата на образа на Миранда Пресли - главната редакторка в книгата "Дяволът носи "Прада". В екранизацията на романа на бившата ѝ асистенка Лорън Уайзбъргъб, в ролята на Анна влиза легендарната Мерил Стрийп. Продукцията прави приход от близо 327 млн. долара.

Наскоро Уинтур си сътрудничи с друга звезда на тениса - Серина Уилямс. Двете, заедно с певицата Лейди Гага, бяха домакини на ежегодния бал в хотел "Метрополитън" в Ню Йорк, който се отличава с блясък и екстравагантност. 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама