Apple представи iPhone 11

21:54, 10 сеп 19 / Любопитно 25 6550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Tехнологичният гигант Аппле представи новото поколение телефони от популярната марка iPhone,  съобщава "Guardian", цитиран от БГНЕС.  Новият iPhone 11 ще е със стартова цена 699 долара в САЩ, което е с 50 долара по-малко от цената на досегашния "бюджетен" модел iPhone XR.

Заедно с него в продажба влизат и iPhone 11 Pro, както и iPhone 11 Pro Max, като последните два ще се различават по размера на екрана. Новият модел ще има с един час по-дълъг живот на батерията от досегашния iPhone XS, твърди компанията.

На презентацията беше поставен акцент върху подобрената способност на новите iPhone Pro да правят снимки и да записват видео. Те ще са с 3 камери, като единият обектив ще е широкоъгълен, единият ще е стандартен и последният ще е с двукратно приближение. Така ще могат да се правят снимки с увеличение от 0,5 до 2,0 без да се разчита на софтуерен зум, а само на оптическо приближаване.

Новите телефони имат и специален режим Нощен режим (Night Mode), направен специално за по-нисък цифров шум при снимане при слаба светлина. Видеозаписът с новите iPhone ще може да бъде в резолюция 4К с 60 кадъра в секунда.

Същевременно Apple обяви и старта на нова телевизионна услуга. Тя ще се излъчва по интернет срещу 5 долара на месец и ще конкурира лидера на този пазар Netflix, както и подобните услуги на Amazon и Hulu. Apple заделя милиарди долари за Apple TV Plus, която би трябвало да тръгне на 1 ноември. Осигурени са услугите на звезди като Опра Уинфри, Дженифър Анистън и Рийс Уидърспуун, които ще правят собствени предавания на интернет платформата.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама