Сидеров: Арестите на русофили ще се отразят лошо на резултата на ГЕРБ на изборите

15:18, 10 сеп 19 / Политика 25 2835 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Не вярвам, че Николай Малинов е шпионирал. Това каза пред журналисти лидерът на „Атака“ Волен Сидеров след като стана ясно, че Николай Малинов е с повдигнато обвинение за шпионаж в полза на Русия, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.  

Цацаров: Николай Малинов е обвинен в шпионаж

Очевидно това е поръчка и тя ще удари по избора на ГЕРБ за кметове, по избора в София“, прогнозира Сидеров. „Действайки по този начин институциите създават проблеми на Борисов, не знам дали са го преценили“, коментира той.

Мая Манолова може да получи неочаквана подкрепа от хора, настроени русофилски или поддържащи идеята за добри отношения с Русия“, посочи Волен Сидеров.

„Създават се предпоставки в България тези, които досега са се колебаели- да застанат срещу ГЕРБ. Този акт с арести и задържания на русофили на практика ще се отрази политически с по- лошо гласуване за ГЕРБ“, обяви лидерът на „Атака“.

Гешев: Николай Малинов е получавал средства с цел влияние в политика ни

Той обърна внимание, че Малинов е задържан пред 12- годишната му дъщеря. „Такива сцени безспорно са с идеята да сеят страх“, подчерта лидерът на „Атака“.

Искам да предложа на Специализираната прокуратура и на ДАНС да приложат същите мерки към президента и премиера. Те само преди няколко месеца се срещнаха със служителя на КГБ- Путин. Тъй като и двамата имат безспорно достъп до важна държавна информация, не знаем дали не са му я предали“, каза Сидеров. „Не е зле да бъдат разпитани и ако трябва да бъдат задържани“, допълни той.

Волен Сидеров не изключи да има и дипломатически скандал след обвинението срещу Малинов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама