Скарлет Йохансон за обвиненията към Уди Алън: Пак бих работила с него

17:40, 05 сеп 19 / Любопитно 25 2421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Скарлет Йохансон засвидетелства подкрепата си за режисьора Уди Алън, заявявайки, че му вярва и е готова отново да работи с него, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Редица звезди на киното се дистанцираха от Алън, след като на фона движението "Аз също" осиновената дъщеря на режисьора - Дилън Фароу, напомни, че в детството си е била жертва на сексуално посегателство от негова страна. Сред знаменитостите, които публично изразиха съжаление, че са работили с Уди Алън, бяха актьорите Тимъти Шаламе, Колин Фърт и Майкъл Кейн, и режисьорката Грета Гъруиг.

"Обичам Уди. Вярвам му и бих работила отново с него", казва Скарлет Йохансон в интервю за "Холивуд рипортър".

Актрисата допълва, че е неведнъж разговаряла откровено с режисьора за обвиненията срещу него, и че той поддържа невинността си.

Уди Алън има съществен принос за кариерата на Скарлет Йохансон и издигането й до върховете на Холивуд. Йохансон, която наскоро беше обявена от списание "Форбс" за най-скъпоплатената актриса в света, се е снимала в три филма на Алън - "Мач Пойнт" (2005), "Сензацията" (2006) и "Вики Кристина Барселона" (2008).

Неотдавна звездата на френското кино Катрин Деньов също се обяви в защита на Уди Алън. "Трябва да правим разлика между кинодееца и човека", заяви актрисата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама