Истинската причина за отказа на Джесика Алба да се снима без дрехи

21:00, 05 сеп 19 / Любопитно 25 3760 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джесика Алба категорично отказва да прави всякакви голи сцени във филмите, в които участва. Тя си има своя лична причина, която едва ли е разбираема за повечето киномани. Все пак това е работа и понякога се изискват неща, които не съответсват на истинската същност на един актьор.

При хората на изкуството се правят жертви, но Джесика е избрала да не изневери на идеалите си. Причината наистина ще ви развесели, лекомислено или не, това е нашата Алба.

„Не искам бабите и дядовците да виждат гърдите ми. Това е!“, това разкри тя пред Glamour за изданието им.

„Би било странно покрай празниците. И искам да споделя, наистина, ако погледнете филмите в които съм се снимала, никога няма голота и никога няма да има“, отсича смело Джесика.

Дали няма да загуби бъдещи проекти с това разкритие, може само да предполагаме. Актрисата явно разчита, че външният й вид, може да бъде достатъчен и в дрехи, след като има таланта да играе.

Не за първи път Джесика Алба изразява позицията си. Още през февруари на 2010 г. тя споделя със списание „Скарлет“: „Не, никога няма да имам гола сцена. Мога да се държа секси и да нося сексапилни дрехи, но не мога да бъда гола. Аз съм от католическо семейство, така че няма да ме разберат, ако направя такова нещо.“

Героинята от фантастичните филми, учудващо, още в началото на кариерата си е заявила твърдо на редактори и продуценти, че няма да се съблича. 

Прочетете още за нейната закана тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама