Истинската причина за отказа на Джесика Алба да се снима без дрехи

21:00, 05 сеп 19 / Любопитно 25 2604 Topnovini
1
2
3

Джесика Алба категорично отказва да прави всякакви голи сцени във филмите, в които участва. Тя си има своя лична причина, която едва ли е разбираема за повечето киномани. Все пак това е работа и понякога се изискват неща, които не съответсват на истинската същност на един актьор.

При хората на изкуството се правят жертви, но Джесика е избрала да не изневери на идеалите си. Причината наистина ще ви развесели, лекомислено или не, това е нашата Алба.

„Не искам бабите и дядовците да виждат гърдите ми. Това е!“, това разкри тя пред Glamour за изданието им.

„Би било странно покрай празниците. И искам да споделя, наистина, ако погледнете филмите в които съм се снимала, никога няма голота и никога няма да има“, отсича смело Джесика.

Дали няма да загуби бъдещи проекти с това разкритие, може само да предполагаме. Актрисата явно разчита, че външният й вид, може да бъде достатъчен и в дрехи, след като има таланта да играе.

Не за първи път Джесика Алба изразява позицията си. Още през февруари на 2010 г. тя споделя със списание „Скарлет“: „Не, никога няма да имам гола сцена. Мога да се държа секси и да нося сексапилни дрехи, но не мога да бъда гола. Аз съм от католическо семейство, така че няма да ме разберат, ако направя такова нещо.“

Героинята от фантастичните филми, учудващо, още в началото на кариерата си е заявила твърдо на редактори и продуценти, че няма да се съблича. 

Прочетете още за нейната закана тук!

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани