Кристен Стюарт се оплака от дискриминация – трябвало да крие сексуалността си

15:20, 05 сеп 19 / Любопитно 25 2704 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Кристен Стюарт, която е позната най-вече от участието си във вампирската сага “Здрач”, се оплака, че е дискриминирана заради сексуалната си ориентация. В интервю за Harper's bazaar тя разказа, че е посъветвана да не се държи ръка за ръка с партньорката си на публични места.

Ако искаш да си направиш голяма услуга, недей да държиш ръката на приятелката си пред други хора. Така може и да получиш роля във филм на Marvel. Казаха ми това в прав текст”, разказва актрисата.

29-годишната актриса призна сексуалността си след обществено известната ѝ връзка с нейния кино партньор в “Здрач” Робърт Патинсън. След като се разделиха, тя започна връзка с продуцентът Алисия Каргайл.

Стюарт коментира, че години наред е крила тези най-интимни детайли от живота си, но в един момент липсата на свобода станала прекалено ограничаваща.

“Просто исках да се наслаждавам на живота си и това надделя над опитите ми да предпазя личния си живот. Като го предпазвах, аз развалях всичките си връзки. Не можеш да излезеш навън с човека, когото обичаш? Не можеш да говориш за това по време на интервю? Бях възпитана със старите разбирания, че трябва на всяка цена да предпазя кариерата си”, допълва Стюарт в интервюто.

Актрисата се самоопределя “нито като лесбийска, нито като хетеросексуална”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама