Фреди Меркюри щеше да навърши 73

19:20, 05 сеп 19 / Любопитно 25 2589 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фреди Меркюри днес щеше да навърши 73 години. Той е роден на 5 септември в Занзибар през 1946 г.

Фенове по целия свят ще отпразнуват великия вокал на Queen, а той със сигурност знаеше по-добре от всеки как да организира най-дивото парти за рожден ден.

Загубата на Фреди е неизмерима и феновете по целия свят продължават да скърбят - и с право. Невъзможно е да се забрави, че Фреди представляваше такава изключителна сила за живота, за любовта и за насладата от всеки един момент, пише express.co.uk, цитиран от “24 часа“.

Издадоха нечувана досега песен на Фреди Меркюри

Официалното парти за рождения ден на Фреди Меркюри се провежда тази година в Монре, Швейцария, а през годините се организират и много други събития като „Фреди за един ден“.

Но никой купон никога не можеше да оглави скандално упадъчното парти, което той направи в Мюнхен за 39-ия си рожден ден. Само това, че сте чували за него може да ви накара да се усмихнете и да се потопите в неговия свят, въпреки че тогава беше краят на една ера.

През 1985 г. Фреди живее в Германия, раопти върху албумите на Queen и Hot Space и The Works, както и върху първия си самостоятелен албум на г-н Bad Guy.

Същото лято Queen се готвеха за незабравимия концерт на Live Aid.

Неговото парти за 39-ия рожден ден същата година беше кулминацията на десетилетие на упадък и самооткриване.

Всичко това бе предсказано във видеото за Queen's It A Hard Life, заснет предишната година в Мюнхен. Трудно е да не забележите как Фреди наистина изглежда у дома в екстравагантните костюми.

На следващата година неговото парти се проведе в прословутия драг клуб в Мюнхен „Old Mrs. Henderson“ и официалните покани зададоха тон и инструктираха всички на стриктния дрес-код: „Черно-бял костюм за драг“.

Фреди отвя няколкостотин гости и колеги - известни личности, плащайки за полетите и стаите в хотел Хилтън.

Той се появява в емблематичния си костюм за Арлекин с марка Adidas, в съчетание с плащно руско императорско яке, правено от Emanuels. Да, това са хората, които са направили сватбената рокля на принцеса Даяна.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама