Ариана Гранде съди модна фирма за реклама с нейна двойничка

12:20, 04 сеп 19 / Любопитно 25 2539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската поп звезда Ариана Гранде заведе дело срещу фирмата за търговия на дребно „Forever 21“ за промотиране на свой продукт, използвайки без разрешение на певицата "подобен на нея модел".

Гранде претендира за 10 милиона долара от фирмата заради линията й за козметични продукти „Райли Роуз“ и нейната онлайн кампания с поразителни прилики с нейни музикални клипове, като "7 Rings" от края на миналата година.

Делото, заведено в окръжния съд в Лос Анджелис в понеделник, твърди, че кампанията е била предназначена да подмами потребителите да вярват, че Гранде подкрепя ориентираните към младежите продукти на „Forever 21“.

Гранде има 163 милиона последователи в Instagram, което я прави жената с най-много последователи в социалните медии за споделяне на снимки и видео.

Снимки от акаунта в социалната мрежа на „Forever 21“, предоставени от прокуратурата, показват модел, който носи лилаво камуфлажно облекло и розова лента за глава и ботуши, подобни на тези, носени от Гранде в музикалното видео "7 Rings".

Миналата седмица световните агенции съобщиха, че „Forever 21“ се готви да обяви фалит.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама