Маймуна взе котенце за заложник

16:20, 03 сеп 19 / Любопитно 25 2354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Безмилостна маймуна е взела котенце за заложник, качвайки го на покрива на близка сграда, след като го е задигнала от майка му, пише вестник "Дейли стар".

Смразяващите кадри са заснети в туристически район на Банкок, Тайланд. Видеото показва как макакът държи черно-бялото котенце с едната си ръка, докато същевременно похапва от банана, който носи в другата. Зад кадър се чува женски глас, който умолява косматия похитител да пусне жертвата си. Молбите се оказват безрезултатни.

Загриженият местен жител Чантра Сагулфитак разказва, че по-късно макакът отново е бил видян с котенцето, като впоследствие е забелязан сам. "Оттогава никой не ги е виждал. Не знаем дали котенцето е загинало или е успяло да избяга", казва Чантра. Свидетели на инцидента са повикали спасителен отряд, който обаче не е успял да открие нито едното от двете животни.

Според местното издание Коконътс макакът е известен причинител на неприятности в района. Приматът често напада домове, магазини, училища и дори автомобили, чиято броня използва, за да остри ноктите си.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама