Марлон Брандо притиснал Майкъл Джексън за обвиненията в сексуален тормоз на деца

11:00, 02 сеп 19 / Любопитно 25 2624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Покойният актьор Марлон Брандо притиснал кралят на поп музиката Майкъл Джексън да коментира обвиненията срещу него в сексуален тормоз на деца. Това става ясно от разкрит запис с интервю с Брандо, в който той сам разказва случката, съобщи Variety.

Записът показва разговор на актьора с прокурори по време на делото срещу Джаксън през 1994 г. Брандо разказва за случка, която имал с Майкъл Джексън в ранчото му “Невърленд”.

Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не е изпълнено

“Попитах го дали е девствен и той се разсмя”, спомня си Брандо.

По думите му Джексън бил прекалено засрамен да говори за сексуалния си живот.

Според Брандо разговорът продължил с обвиненията в сексуален тормоз срещу деца и Джексън се разплакал и признал, че мрази баща си.

Октриха изложба, посветена на Майкъл Джексън

“С това поведение мисля, че е съвсем резонно да заключим, че може и да е имал нещо общо с тези деца”, допълва Брандо в разговора. “Останах с впечатлението, че не иска да отговори на въпросите ми, защото го е страх да ми отговори”, казва актьорът.

Синът на Марлон Брандо – Мико работил с краля на поп музиката по това време. Именно това довело до разговора между актьора и певеца.

Неразкритият досега запис е част от документална поредица подкастове за делата срещу Майкъл Джексън.

Синът на Брандо заяви, че публикацията е "евтин рекламен трик", чиято цел е да популяризира подкаста. Мико Брандо който е работил като шофьор и охранител в ранчото "Невърленд" отхвърли твърдението, че неговият известен баща доверява подозренията си за сексуалните посегателства на музиканта пред прокурорите през 1994 г. В писмо до медиите 58-годишният Мико заявява: "Бях приятел с Майкъл цели 27 години и баща ми го обожаваше. Не одобрявам това думите на баща ми да се изкривят, за да намекнат, че Майкъл наранява някого".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама