Създателите на "Игра на тронове" дадоха първо интервю след края на сериала

19:36, 01 сеп 19 / Любопитно 25 2267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Създателите на „Игра на тронове“ обявиха, че „ще стоят много далеч от интернет“, когато бъде излъчен последният епизод на хитовия телевизионен сериал, и изглежда спазиха обещанието си, пише Би Би Си. След повече от три месеца Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс дадоха първото си интервю по отношение на доста спорния и силно критикуван от феновете осми сезон на култовата сага.

Въпреки че не бяха помолени да коментират петицията подписана от близо 2 милиона фенове за изцяло пренаписване на последния сезон, двамата споменаха чашата за кафе, която се появява в една от сцените пред Денерис Таргариен, и която се превърна в хит в социалните мрежи, след като бдителни фенове я забелязаха.

Дейвид Бениоф нарече картонената чаша тяхното „Персийско килимче“. „При персийските килими тъкачът винаги допуска малка грешка, защото само Бог може да бъде перфектен“, заяви той. „Ето защо и тази чаша е сложена там. Това беше осъзнат и обмислен знак за нашето несъвършенство“, се пошегува Уайс, предаде БГНЕС.

С по-сериозен тон двамата обясниха, че това е била грешка, от която са се засрамили. „Бяхме толкова концентрирани върху сцената с Денерис и Джон Сноу, че не видяхме чашата, която е точно по средата. Първоначално не можах да повярвам. Но след това ми стана смешно. Защото това е просто грешка и то несъзнателна“, заявиха Бениоф и Уайс.

Според Уайс е „изненадващо“, че финалният сезон на „Игра на тронове“ е получил толкова много номинации за „Еми“ – рекордните 32. „Мислех, че седми сезон ще има повече“, споделя той. „Но това е просто още един повод за всички да се напием отново“, категоричене той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама