Кои черти са отблъскващи на първа среща?

18:00, 31 авг 19 / Любопитно 25 2384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако смятате, че ви липсва късмет в любовта, е възможно да допускате някое и друго прегрешение на първа среща, способно да отблъсне потенциалния партньор, това пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Допитването на Inner Circle е обхванало 1 008 необвързани мъже и жени, които е трябвало да отговарят на въпроси какво ги отблъсква най-много на първа среща.

Сексът на първа среща – за или против?

Най-голямото прегрешение, което може да допусне човек, е да се яви с миризливи крака. Въпросната отблъскваща проява, която може да задуши всяка искрица потенциална любов, е посочена от 57 процента от анкетираните, предава БТА.

Всекидневното посягане към чашката също не вещае успехи на любовното поприще. Тази практика отблъсква над една трета от участниците в допитването. Третата най-неприятна черта е прекомерното потене.

Не само лошата хигиена и склонността към употреба на алкохол могат да провалят всеки опит за намиране на половинка. Решаващи могат да се окажат и модни прегрешения като появата на първа среща с жилетка, бански "Спидо" или джапанки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама