Джеймс Камерън обмисля изцяло нова трилогия за "Терминатор"

11:20, 31 авг 19 / Любопитно 25 3048 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Историята в “Терминатор: Тъмна съдба” започва там, където свършва втората част на култовата лента на Джеймс Камерън „Терминатор: Денят на страшния съд“ от 1991 г. А новият трейлър на филма, който се очаква по кината през октомври, вече може да се види от най-запалените фенове на поредицата, съобщи CNN, цитирана от БГНЕС.

„Може да си променила бъдещето, но не си променила съдбата ни“, казва човекът хибрид Терминатор от бъдещето Грейс, в чиято роля се превъплъщава Макензи Дейвис.

Събитията в предстоящата лента обаче не са свързани със случващото се в третата, четвъртата и петата част на франчайза. Затова и феновете на най-новия филм, който е продуциран от Камерън и режисиран от Тим Милър („Дедпул“), да сложи край на сагата „Терминатор“.

През изминалата седмица Камерън сподели с медиите намерението си да направи изцяло нова трилогия.

„Прекарахме няколко седмици в обсъждане на сюжета и точно каква история искаме да разкажем, за да въведем героинята на Линда Хамилтън – Сара Конър“, заяви Камерън. „Когато видяхме резултата от разговорите стана ясно, че имаме материал за три филма, имаме страхотна история, която да разкажем“, добави той.

Дали филмът ще прерасне в трилогия зависи изцяло от представянето на боксофиса. „Ако успеем да изкараме пари с „Тъмна съдба“ ще знаем накъде да поемем със следващите филми“, категоричен е Камерън.

Звездите от първите два филма – Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън се завръщат и в новата лента. Едуард Фърлонг, който изигра Джон Конър като дете във втория филм, сега ще играе лидера на съпротивата като възрастен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама