Борисов: Няма да делим футболните клубове, всички са равни

13:16, 28 авг 19 / Политика 25 2192 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма да делите клубовете, всички са равни. Така че и на „Локомотив“, и на „Спартак“, и на „Марица“ – на който може, да се помогне“, с тези думи Борисов се обърна към кандидата за кмет на Пловдив Здравко Димитров във видео, публикувано в страницата му във „Фейсбук“.

Преди това министър-председателят присъства на церемонията по възобновяването на строежа на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

„На този стадион си спомням, като идвах на мач на „Ботев“ (Пловдив) и „Левски“ вратите бяха отворени. Просто толкова народ има вътре, че не можеш да влезеш. Не е нужно дори да пазят хората. Във всички случаи сега осветлението в тревните терени е по-добро от това, което беше тогава. Ще помогнем малко и за стадионите и да видим тогава какво ще е“, посочи Борисов.

Възобновяват строителството на стадиона на „Ботев“ (Пловдив)

Лошото е, че за качествен футбол говорим само носталгично“, заяви финансовият министър Владислав Горанов. Той посочи, че ще се помага и на детско-юношеските школи.

Трябва наистина БФС да си вкара някакви правила за чужденци – за лимит на заплати, за бройка. Иначе няма да стане. В „Арда“ (Кърджали) има 11 чужденци – и какъв футбол ще стане с 11 чужденци“, коментира Горанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама