Еди Мърфи се връща в „На живо в събота вечер“ за първи път от 35 години

15:20, 27 авг 19 / Любопитно 25 2295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изминаха 35 години, откакто Еди Мърфи изкрещя „На живо от Ню Йорк, събота вечер!“. Но на 21-ви декември комикът отново ще се върне като домакин на "На живо в събота вечер", съобщи CBS, цитирана от БГНЕС.

Откакто за последно беше домакин на епизод от шоуто през 1984 г., Мърфи се завърна с други бивши членове на актьорския състав за 40-годишнината на шоуто през 2015 г., но краткият му спектакъл беше приет като провал за мнозина и по-късно той обясни пред „Вашингтон пост“ защо не е изиграл от миналите си герои.

Мърфи каза, че е бил помолен да играе Бил Козби в специалния юбилей - нещо, което не му е било удобно да направи. В миналото Мърфи е говорил за неприязънта на Козби към него и комедийния му талант, а по това време Козби се бореше с обвиненията за сексуално посегателство, за които по-късно беше осъден.

"Няма нищо смешно в това. Ако се качите там и пускате шеги за него, просто наранявате хората", каза Мърфи.

Мърфи за кратко се появи на сцената, след като Крис Рок му отдаде почит за вдъхновението му от комедията.

По време на монолога си Рок, както много други хора, приписа на Мърфи спасяването на шоуто през 80-те години. "Ако шоуто не беше наело Мърфи, то щеше да продължи не по-дълго, отколкото „Спасители на плажа“", пошегува се Рок.

Тогава Мърфи, облечен в костюм от три части, благодари на „На живо в събота вечер“, че е било голяма част от живота му от 1980 г. до 1984 г.

Кариерата на Еди Мърфи е в застой от десетилетия.

Въпреки това, след като съобщи в шоуто на Джефри Зейфийлд, че може да се върне към стенд-ъп комедията, няколко публикации вече информираха, че Мърфи е започнал преговори с Нетфликс. Съобщава се, че стрийминг платформата ще плаща на Мърфи над 70 милиона долара за специална комедийна изява, съобщава Венити Феър.

Може би хостингът на „На живо в събота вечер“ е начинът на Мърфи да опита почвата, преди да се впусне в тази специална програма.

Очаква се и редица други известни личности да украсят сцената на „На живо в събота вечер“ през предстоящия сезон. Уди Харелсън ще бъде домакин на първия епизод на 28 септември с музикален гост Били Айлиш.

На 5 октомври водещ ще бъде Фийби Уолър-Бридж, с участието на Тейлър Суифт. А на 12 октомври Дейвид Харбър с гост Камила Кабело. Кирстен Стюарт ще бъде домакин на 2 ноември.

Все още не са ясни гостите на Стюарт и Мърфи.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама