Лари Кинг се разведе със седмата си съпруга

07:49, 21 авг 19 / Любопитно 25 2760 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лари Кинг се раздели със съпругата си Шон Саутуик Кинг след почти 22 години брак, съобщи Контактмюзик.

85-годишната телевизионна легенда беше омъжена за Шон, която беше седмата му съпруга повече от две десетилетия, но вчера подаде документи за развод във Върховния съд на Лос Анджелис, за да прекрати брака им. Според документите, получени от адвокатите Лари - който има синове двама сина от брака си с Шон, е посочил „непреодолими различия” като причина за развода с 59-годишната си съпруга.

Звездата от „Лари Кинг Лайв“ имаше железен брак с Шон, а през 2016 г. се твърдеше, че отчуждената му съпруга е имала извънбрачна връзка, въпреки че и Лари, и Шон по-късно отрекоха обвиненията.

Лари каза по това време на един от събеседниците си: '' Ти каза интересна дума 'слух'. Бях в бизнеса - следващия май, ще се навършат 60 години - и дълго време се занимавах със слухове. Интервюирах хора, замесени в слухове. Слуховете са това, което са - те са слухове. И аз ви казвам истината, не им обръщам никакво внимание.''

Лари Кинг се жени за Шон през 1997 г. след браковете му с Фреда Милър, Анет Кайе, Алейн Акинс, Мики Сатфин, Шарън Лепоре и Джули Александър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама