Джордж Клуни ще продава италианско сирене в Америка

07:50, 19 авг 19 / Любопитно 25 2078 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в Америка, след като го открил, докато бил на почивка в езерото Комо, съобщи Контактмюзик.

Говори се, че звездата е станал почитател на сиренето "Пекорино де Парду", което е направено от фермер на име Пепино на езерото Лаглио, след като го опитал на закуска докато почивал във вилата си на езерото Комо.

Клуни вече влезе в света на търговията на дребно, рекламирайки марката текила Casamigos, която по късно беше продадена на Diageo през 2017 г. Сега той планира друго бизнес начинание с италианското сирене.

„Джордж не може да се насити на Пекорино-то на Пепино и в края на почти всяко хранене яде огромни парчета от него. [Жена му] Амал го кара да си мие зъбите веднага след това, защото не харесва дъха му. Но вкусът е толкова добър, тя също смята, че Джордж ще намери голям нов пазар за него'', казва източник на изданието.

Говори се, че 58-годишният актьор вече е изпратил 32 кг от твърдото, солено, сирене от овче мляко обратно в Лос Анджелис, като възнамерява да раздаде за проба на своите приятели и потенциални клиенти.

Говорейки пред в. „Дейли стар“, източникът добавя: „ Освен че действа, Клуни се бори за нов предприемачески проект. Сега той мисли, че е открил следващия си голям бизнес.”

Ако актьорът реши да продава сиренето на Пепино в САЩ, това ще преобрази живота на фермера и неговото семейство, които в момента продават по-голямата част от продукцията си от малък микробус, паркиран близо до имението на Клуни край езерото Комо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама