Ползвателка на Twitter измисли сексуални пъзели

19:40, 10 авг 19 / Любопитно 25 1819 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ползвателката на Twitter Моника Ескаланте намери начин да разнообрази обичайната размяна между сексуалните партньори на снимки с разголени части на тялото.

Tя предложила на влюбените да се изпраща пъзел от снимки на части от тялото. Така очакваната снимка може да бъде видяна след сглобяването на пъзела, съобщи BuzzFeed News, цитиран от БГНЕС. 18-годишната привърженичка на такъв вид общуване споделила, че нейното момче било във възторг от такова развлечение.

Ескаланте разказа, че вече почти цяла година използва приложението Wit Puzzles за подобни еротични пъзели. „Веднъж си помислих, че ако той иска да види моето дупе, ще го накарам здравата да се поизпоти, докато го получи”, обясни тя.

Туитът стана популярен в мрежата, събирайки 56 000 лайка и почти 12 000 отговора. Някои писаха, че техният партньор невинаги е схващал идеята на пъзела. Друг ползвател се пошегувал, че се почувствал като старец след предложението да събира пъзели, макар и еротични.

Но повечето ползватели оцениха новото сексуално развлечение. „Получавам лични съобщения от момичета и момчета, пробващи това. Радвам се, че така си прекарват времето”, сумира Ескаланте. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама