"Destiny's Child" планират да се съберат отново

13:20, 05 авг 19 / Любопитно 25 1175 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската група "Destiny's Child" планира да се събере отново, вдъхновена от триумфалното завръщане на сцената на „Spice Girls“, съобщи „Контактмюзик“, цитиран от БГНЕС.

Източник твърди, че Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 г., за да отбележат 20-ата годишнина на групата. „На хоризонта се очаква може би и появата на нови песни“, твърди същият източник.

„Бионсе отчаяно се опитва да събере момичетата в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър момент от 2020 г., когато ще отбележат две десетилетия от създаването на групата. Тя видя успеха на „Spice Girls“, но иска да го повтори – с по-голям и по-добър успех“, посочва близък на певицата.

"Destiny's Child" се разделиха през 2006 г., но се събраха за специална поява на фестивала „Коачела“ през април 2018 г. Всяко от трите момичета има успешна самостоятелна певческа кариера, като 37-годишната Бионсе има шест солови албума зад гърба си. 39-годишната Мишел Уилямс и 38-годишната Кели Роуланд имат по четири самостоятелни албума в кариерите си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама