Непознати помогнаха на онкоболна жена, карала километри по джанти

09:54, 02 авг 19 25 3001 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

История за неочаквана помощ на пътя, която спаси млада жена от катастрофа трогна много от нас. Диана Гунева шофирала по бул. „Черни връх”, когато трима мъже от камион й дали знак да отбие. Оказало се, че двамата искали да я предупредят, че шофира по джанти, тъй като задната й гума била спукана.

Гунева благодари на спасителите си, като разказа за случилото се в социалните мрежи. За часове постът й събра десетки коментари и споделяния.

„Нещо тракаше в колата, но не обръщах внимание. Камионът зад мен започна да свири. Леко се изнервих и се чудих какво става. Настигнаха ме и ми направиха знак да спра. Видях, че гумата ми е спукана. Хората обаче ми помогнаха и я смениха. Много съм благодарна и възхитена”, разказа в ефира на „Здравей, България” Диана Гунева. Тя допълни, че в днешно време имаме нужда от повече такива добрини.

Мъжете са служители на Столична община. „За нас това не е някакъв прецедент. Всеки човек би постъпил така на наше място”, смятат те.

За случилото се кметът на София Йорданка Фандъкова написа публикация във Facebook, впечатлена от историята на Диана. Тя благодари и на тримата мъже поименно:

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама