Първан Симеонов: Слави Трифонов държи всички в шах, трудно ще се даде

08:22, 02 авг 19 / Политика 25 1531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Слави Трифонов малко изтърва момента, във времето имаше по-добри показатели като подкрепа в социологическите проучвания. Явно обаче той си прави сметка, че може да бъде балансьор между политическите партии, каза в сутрешния блок на Нова телевизия политологът Първан Симеонов по повод заявката на телевизионния водещ за нов политически проект.

От него могат да се притесняват протестните, популистките, патриотичните формации. Трифонов може донякъде да отнеме протестното и наказателно гласуване за БСП, доколкото го има. Трябва да се притесняват и ГЕРБ, тъй като избирателите им назад във времето са гласували за човек като Трифонов – с харизма, заяви Симеонов.

Трифонов се опитва да е равноотдалечен от всички. Ако някой си мисли, че той бъде патерица на управляващите, се лъже. Той трудно ще се даде, подчерта политическият аналзиатор.

Трифонов успява да държи всички в шах дълги години. Това, което той пропагандира, се харесва и не е изключено той да продължи да налага този свой дневен ред, коментира Симеонов.

По думите му Слави Трифонов едва ли ще влезе в политиката в лично качество. По-скоро ще продължи да играе ролята на нещо като рефер, добави той.

Най-опасното за проекта на Трифонов е да не надценят възможностите си, тъй като такива е проекти е имало назад във времето, каза още Слави Трифонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама