Бионсе преговаря с "Дисни", за да продуцира нов филм

14:40, 31 юли 19 / Любопитно 25 1288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След успеха на новия филм "Цар Лъв" на "Дисни", Бионсе води преговори с компанията, за да продуцира нов филмов проект, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

След като римейкът на анимацията "Цар Лъв" от 1994 г. събра за две седмици 968 милиона долара приходи от прожекции в целия свят, "Дисни" започна обсъждания с 37-годишната ар ен би певица за партньорство. То ще й предостави възможността да продуцира филм "под чадъра на "Дисни".

"Договорът на Бионсе с "Дисни" за "Цар Лъв" бе значим за компанията. Сега "Дисни" иска да разшири това партньорство, като й предостави свободата да продуцира филми под нейния чадър", заяви източник, цитиран от вестник "Сън".

Изпълнителката на хита "Formation" вече е продуцирала проекти чрез своята компания "Паркууд ентъртейнмънт". "Шефовете на "Дисни" се надяват Бионсе да направи същото за тях в рамките на партньорство, което ще й донесе милиони. Започнаха обсъждания, а предложението е вълнуващо", допълни източникът.

В "Цар Лъв" Бионсе озвучава лъвицата Нала, а Доналд Глоувър - Симба. Певицата участва също в записа на саундтрака на филма. Освен това тя пусна албума "The Lion King: The Gift", в който като гостуващи изпълнители участват съпругът й Джей-Зи, Фарел Уилямс и Кендрик Ламар.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама