Съседите на Хари и Меган получиха списък със съвети как да общуват с тях

11:45, 27 юли 19 / Любопитно 25 1179 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съседите на херцозите на Съсекс получиха списък със съвети, които да следват в общуването си с тях с „оглед на добрите междусъседски отношения“, съобщи „Контактмюзик“, цитиран от БТА.

34-годишният принц Хари и 37-годишната му съпруга Меган живеят във Фрогмор котидж близо до Уиндзор, Югоизточна Англия. Съседите на кралската двойка бяха уведомени за правилата, които включват и забрана да пожелаят да видят двумесечният им син Арчи.

Принц Хари и Меган уважиха премиерата на „Цар лъв“ в Лондон

“Тази забрана щеше да е забавна, ако не беше толкова прекалена“, сподели местен жител пред медиите. Списъкът с правила беше оповестен на среща на местната общност и изненада жителите на градчето. Някои от тях заявиха, че херцозите на Съсекс имат повече правила и изисквания от самата кралица.

“Това е изумително. Никога до сега не сме чували подобно нещо. Всеки, който живее в района работи за кралското семейство и знае как да се държи учтиво и с уважение. Не са ни казвали как да се държим с кралицата. Тя е щастлива, когато хората я поздравяват“, оплака се местен жител.

Говорител на Бъкингамския дворец заяви, че херцозите на Съсекс нямат нищо общо при съставянето на списъка с правилата за поведение. „Те не са запознати със съдържанието на списъка. Това беше брифинг на добра воля, който да помогне на малката местна общност да разбере как да посрещне по най-добрия начин двамата новодошли и да им помогне при потенциална среща с непознати“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама