Актьорите и актрисите, които жертваха красотата си, за да се превъплатят в злодеи

21:00, 26 юли 19 / Любопитно 25 1406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Марвел-злодеите не спират да се надпреварват кой от кой да е по-зъл и атрактивно грозноват. Любителите на комикси с нетърпение очакват всяка част от проектите на Марвел, а те не отстъпват по злодеи на никоя друга продукция. Какви са епичните гадняри във филмите им и кои са актьорите под маските, които не се престрашиха да „скрият“ красивите си лица зад тях.

На 28-ми юни излезе „Спайдърмен: Далеч от дома“. Той е продължение на „Спайдърмен: Завръщане у дома“. Появи се нов злодей във Вселената на Марвел - Мистерио и американският актьор Джейк Джиленхол ще се превъплъти в него. Във филма неговият герой няма страшни маски или грим за разлика от другите Марвел-злодеи, при които е трудно да разпознаем кой актьор или актриса е скрит под ужасяващия грим.

Тъй като новият филм на Питър Паркър излезе наскоро, решихме да разберем кой е играл най-страшните злодеи в кинематографичната вселена на Марвел и кои са най-смелите красавци, вклюжително и жени, които жертваха красотата си, за да направят запомнящ се кино-образ.

Най-големите смелчаци в Холивуд са в галерията на HiNews!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама