Каракачанов: В коалиция с откровени лъжи и обиди няма да участвам

13:36, 25 юли 19 / Политика 25 1190 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вярно е, че така коалицията не може да продължава. Всъщност, тя от няколко месеца не съществува. Това коментира вицепремиерът Красимир Каракачанов по отношение на бъдещето с останалите коалиционни партньори ГЕРБ и Атака, съобщава БГНЕС.

„Няма диалог, има саботажи, има атаки от страна на един от лидерите в коалицията срещу останалите две политически формации. Има изказване на откровени лъжи и обидни квалификации. Така няма да продължава, аз в такава коалиция няма да участвам“.

Относно подкрепата на правителството според Каракачанов всяка от останалите партии може да сключи индивидуално споразумение с ГЕРБ. „Не съм го мислил конкретно, от вчера съзнанието ми е заето с дебата за ромската интеграция“, каза министърът.

На въпрос дали все пак няма шанс да се разберат партньорите, Каракачанов отговори: ,,Ами, вие останахте ли с впечатление, че вчера г-н Сидеров има желание да се разбира с някой. И като го гледате от 4 месеца как сипе хули по отношение на мен и другия ми колега Симеонов, г-н Джамбазки, ВМРО, за какво разбиране става дума“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама