В Хамбург откриха единствения по рода си караоке порно бар

21:00, 23 юли 19 / Любопитно 25 1619 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Хамбург отвори врати единствения по рода си караоке порно бар.

Мястото е идеално за почитателите на караокето, които не могат да пеят, защото единственото, което може и трябва да направят е да въздишат, стенат и крещят на фона на ретро видео със сексуални сцени от 70-те и 80-те години на миналия век, предаде ДПА, цитирани от БГНЕС.

Първият бар в Германия, посветен на така нареченото „порно караоке“, е собственост на драг кралицата (мъж, облечен в женски дрехи) Оливия Джоунс в квартала Санкт Паули във втория по големина германски град.

Като „загрявка“, преди да грабнат микрофона и да застанат на сцената, посетителите на бара могат да участват в игра, при която хостесата Лекс Дилдо пъшка под звуците на известни мелодии, а публиката трябва да отгатне името на песента. Според Оливия Джоунс това е нещо като „кратка предварителна игра“ преди основното събитие, за разчупване на ледовете при „по-срамежливите клиенти“.

„Не искам да посочвам определен пол, но няма да повярвате колко много мачовци не успяват да се справят, когато се качат на сцената“, твърди собственичката на караоке порно бара. Посетителите могат да избират между 30 различни ретро порнофилма, на които да покажат уменията си.

Според Джоунс порното е част от историята на квартала Санкт Паули. Районът е известен с порно кината и секс шоповете си. „Новият караоке порно бар е „любопитно пътуване през времето“ до самото начало на филмовата порнография“, посочва собственичката на бара. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама