Шарън Стоун: след инсулта загубих всичко

12:05, 20 юли 19 / Любопитно 25 1755 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун винаги се усмихва, за да бъде пример за оптимизъм, но мнозина нейни почитатели помнят какви изпитания стоят зад тази усмивка. През 2001 г. актрисата преживя кръвоизлив в мозъка. След инсулта тя задълго изчезна от екраните. В интервю наскоро за Variety тя си спомни за онова време и неочаквано направи сравнение с покойната принцеса Даяна.

„Бях една от най-горещите звезди на Холивуд. С принцеса Даяна бяхме толкова знаменити! Тя почина, а аз получих инсулт. И двете бяхме забравени”, сподели Стоун.

Тя била настанена в болница едва три дни след самия инсулт, когато вече не могла да търпи болката в главата. Взела си двегодишна отпуска, но възстановяването на здравето й отнело 7 години.

”Хората постъпиха жестоко с мен. Не мисля, че те са схващали колко опасен е инсултът за жената и какво е необходимо, за да се възстановиш след него… Трябваше да си заложа къщата. Загубих всичко, каквото имах, загубих своето място в бизнеса”, горчиво констатира звездата.

Тя призна, че босът на LVMH Бернар Арно просто я е спасил в трудната ситуация, като й предложил договор с Christian Dior. В интервюто Шарън Стоун призова всички жени да бъдат внимателни към здравето си. „Ако болката в главата не ви минава, необходим ви е лекар. Попаднах в болницата едва на третия или четвъртия ден след инсулта. В такава ситуация повечето хора умират. Моят шанс да оцелея след операцията беше минимален. А месец след нея никой не знаеше дали ще успея да се измъкна”, реди актрисата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама