Руски туристки намериха писмо в бутилка край Ропотамо

12:20, 17 юли 19 / Любопитно 25 1710 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две летовнички от Русия откриха писмо в бутилка в Ропотамо. В понеделник те отишли на разходка с яхта по устието на реката и там в бутилка от минерална вода открили писмо, написано на български език и сумата от 10 лева, с която изпращачите молят намерилия писмото да се почерпи за тяхно здраве.

"Разбрахме, че това семейство Василеви, са били на почивка в Поморие. И решили да хвърлят тази бутилка в морето с надежда, някой да я намери и да изпие за тяхно здраве едно кафе", каза туристката Наталия Лабанова от Русия, предава Нова телевизия.

В писмото няма дата и не може да се прецени, колко дълго е плавало от Поморие до Приморско. Двете дами смятат, че находката ще им донесе късмет, тъй като са изпълнили желанието на подателите.

"Скъпо мое семейство Василеви, вие сега сте за мен като приятели. Вие сте написали много топли думи, пожелали сте любов, щастие и в живота за тези, които намерят бутилката. Аз също искам да ви пожелая щастие, което сте пуснали да плува по море, да се върне при вас стократно, хиляди пъти, така че да влезе отново във вашия живот", каза още туриската Дилара Зайниева от Русия.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама