Актрисите, които минаха през жестоки изпитания за ролите си

19:00, 15 юли 19 / Любопитно 25 1231 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да бъдеш актриса изисква много усилия и подготовка. За холивудските звезди се грижат екипи от дизайнери, стилисти, гримьори, фризьори и още един куп хора, които им помагат да изглеждат бляскаво, но големите актриси имат лична работа, която няма кой да свърши вместо тях ако искат да бъдат перфектни в ролята си.

Минутите безупречен вид на червения килим със сигурност им костват доста, но още повече усилия полагат най-упоритите от тях, за да изградят перфектен образ на героините си във филмите, които остават в историята.

Месец преди раздаването на най-важните награди в кино-индустрията поглеждаме към дамите, които не пестят усилия, за да изглеждат впечатляващо на екран.

Гал Гадот в "Wonder woman"

Израелската актриса никога не е страдала от проблеми с теглото, но за ролята, която драстично промени кариерата й в "Wonder woman" и се е наложило да натрупа значителна мускулна маса, което не е съвсем лесно. Е, тя се е отдала на спорт, който вклюва два часа на ден във фитнес залата, два часа бойни изкуства и два часа езда и правилно хранене и резултатите са налице – 17 кг. повече мускули и впечатляваща визия.

Алисия Викандер в "Tomb Raider’"

След като стана ясно, че тя ще е новата изпълнителка на ролята на Лара Крофт, Холивуд беше доста озадачен как фината Алисия ще се впише в образа, който перфектно изигра не кой друг, а самата Анджелина Джоли. Е, носителката на "Оскар"- Алисия се зае със задачата сериозно и се отдаде на колоездене, бойни изкуства, катерене и бокс преди да започне снимки. Оформила е 12 кг. мускули и изглежда зашеметяващо.

Прочетете за още актриси и тяхната подготовка за ролите им тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама