Роби Уилямс призна, че се е борил три години с агорафобията

08:20, 15 юли 19 / Любопитно 25 1530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп звездата Роби Уилямс призна, че не е могъл да стане от дивана си в продължение на три години, борейки се с агорафобията.

45-годишната поп звезда призна за битката си с тревожното разстройство, което кара хората да избягват обществени места или ситуации, които могат да предизвикат паника. Това го е държало в къщи години и го е накарало да отхвърли оферта от 15 милиона паунда, за да бъде водещ на "American Idol".

Той сподели: „Кариерата ми беше излетяла в стратосферата и ме запрати чак на Марс. Имах нужда от известно време, за да си върна равновесието и да се върна отново", предаде БГНЕС.

„Моето тяло и ум ми казваха, че не трябва да излизам никъде, че не мога да направя нищо. Беше ми казано просто да чакам - така че буквално просто седнах и изчаках. Страдах от агорафобия от 2006 до 2009 година. Тези години бяха прекарани в кашмирен халат, ядене на чипс и пускане на брада”, разказа Уилямс пред „Сънди Таймс”

„Спомням си, че ми предложиха 15 милиона лири, за да поема от Саймън Коуъл "American Idol", плюс голям концерт в Щатите, но аз отхвърлих предложението, защото не бях напускал дивана от доста време. Просто не можех”, споделя Роби.

Според звездата от това състояние изведнъж го извадило слушането на песента на „The Killers“ - „Human“ и това се оказало нова повратна точка в живота му.

„Трябваше да се науча как да се забавлявам. Това не беше лесен процес - това беше като да преживееш катастрофа и след това да се научиш да ходиш отново”, завършва изповедта си Роби.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама